dimecres, 23 de setembre del 2009

Tres premis a l’Emprenedoria

Els qui tinguin una bona idea de negoci i els que ja l’hagin duta a la pràctica recentment tenen tres certamens de tardor on presentar candidatura i endur-se un suculent pessic econòmic.


La IX edició dels Premis Cre@tic, adreçats a les persones que tenen una idea de negoci o que han iniciat una activitat tecnològica i/o innovadora dins el 2009, tancarà la recepció de propostes el proper 19 d’octubre. Seran premiats nous projectes de negoci, millores significatives d’empreses en productes, processos, o nous mètodes d’organització o comercialització. Els tres premis a repartir estan dotats amb 6.000, 3.000 i 1.500 euros respectivament i hi haurà un accèssit de 600 euros al millor projecte de negoci desenvolupat per les escoles universitàries de la ciutat, en el marc del Programa Llavor de la Fundació TCM.

L’Institut IDEAS de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha obert la III edició d’aquest concurs. S’hi pot concursar en tres categories: Jove Empresa, Empresa IDEAS Consolidada i Empreses basades en la investigació. A la primera s’hi poden presentar totes aquelles que hagin estat constituïdes a partir de l’1 de gener de 2007, mentre que a la segona poden participar les anteriors al 31 de desembre de 2006. Els premis de cada una de les modalitats són de 10.000 euros el primer premi, accèssit dotat amb 4.000 euros, i menció d’honor, que consistirà en un diploma commemoratiu. La data límit per presentar propostes és el dia 2 d’octubre de 2009.

Fins el dia 25 de setembre es poden presentar les candidatures a la V edició dels premis que organitza la Revista Emprendedores. S’han establert dues modalitats. Emprenedors/es amb enginy la premiarà amb 3.000 euros la millor empresa de recent creació. De propina, el guanyador també s’emportarà una pàgina de publicitat a la revista, un banner al web d’Emprendedores i premis en espècie lliurats per diverses entitats col·laboradores. La segona secció és per al Millor projecte per crear una empresa i entregarà un premi únic de 15.000 euros bruts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada