dimecres, 12 d’agost del 2009

Festicurts Figueres '09

Bases Festicurts Figueres'09
La temàtica i el gènere són lliures. Es valorarà la idea per sobre dels recursos. La durada del curt ha de ser d’entre 3 i 15 minuts. Tots aquells curts que no hagin estat realitzats en català o castellà hauran de ser presentats amb els seus subtítols corresponents. Els films realitzats s’hauran de presentar en DVD. El període d’inscripció es tancarà el dia 7 de setembre de 2009.
L’adreça de recepció és:
FESTICURTS’FIGUERES 09
Ajuntament de Figueres
Àrea de Cultura
Av. Salvador Dalí, 10717600 Figueres (Girona).
Els curts hauran d’haver estat elaborats amb posterioritat a l’1 de gener del 2008. Els curts s’han de presentar conjuntament amb un sobre que inclogui la seva corresponent fitxa d’inscripció. L’organització es reserva el dret de selecció. La participació en el FESTICURTS Figueres significa l’acceptació íntegra d’aquestes bases, i amb aquesta els autors cedeixen gratuïtament a l’organització el dret d'exhibició de les seves obres en quant a promoció i difusió del festival. Jurat i premis Els premis són bàsicament de promoció i econòmics. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El jurat es reserva el dret a concedir accèssits.
S’estableixen els següents premis:
Premi al Millor Curt - 1200€
Premi al Millor Curt d’animació - 400€
Millor documental - 400€
Premi Tomàs Mallol (aquells treballs més propers a l’estil intimista i reflexiu del mestre empordanès Tomàs Mallol) - 300€
Premi especial del Festival - 300€
Millor Curt en català - 200€ Premi del Públic - 200 €
Premi ACAT (aquest últim atorgat per l’organització a un personatge concret, amb voluntat d’homenatge i reconeixement a la seva carrera cinematogràfica i/o audiovisual).
El jurat estarà format per diverses personalitats relacionades amb la ciutat de Figueres i/o amb el món de la cultura i l’audiovisual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada