dilluns, 31 d’agost del 2009

CURSOS PROGRAMA GIRONA INNOVA

El programa Girona Innova, desenvolupat per l’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat des del Servei Municipal d’Ocupació, inicia a partir del 14 de setembre i fins el 23 de desembre una nova edició de cursos destinats a persones que volen millorar la seves competències per al món del treball.

L’oferta de cursos que ofereix Girona Innova s’emmarquen en quatre grans temàtiques: la formació específica que inclou un curs d’aprenentatge d’instal•lacions bàsiques i un d’energies renovables; la simulació d’empreses per a la formació en perfils administratius polivalents; la formació en competències bàsiques per a l’aprenentatge bàsic de català per a persones nouvingudes, cursos d’anglès i francès bàsic orientats a treballar en el sector serveis i un curs d’eficàcia personal en la recerca de feina que inclou també la gestió del temps personal i coneixements d’economia domèstica i laboral.

Finalment, la quarta temàtica de cursos que ofereix aquest programa són els d’informàtica destinats a iniciar-se en les tecnologies de la informació i la comunicació així com aquells que tracten les competències digitals bàsiques.

Els cursos, que són totalment gratuïts, es realitzaran en diversos horaris i centres de la ciutat. Les inscripcions es fan a les oficines del programa Girona Innova ubicades al carrer Antic i Roca, 38 (3a planta). Es pot demanar més informació al telèfon 972 485 565, a l’adreça electrònica gironainnova@ajgirona.cat o bé consultar la programació al http://www.girona.cat/promocio/borsatreball

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada