dilluns, 14 de setembre del 2009

PUNT JOVE LLAGOSTERA

El Punt Jove Llagostera ofereix un servei d’informació, assessorament, suport i orientació als joves (12- 35) del municipi de Llagostera. Aquest servei avarca les següents necessitats juvenils:

• Accés al món del treball (16- 25 anys): tècniques per cercar feina, elaboració del currículum vitae, informació de cursos formatius específics a nivell local i supramunicipal, localització de les escoles taller, derivació a la borsa de treball local, informació de programes d’ocupació fora del municipi, treballar fora de Catalunya, etc.
• Formació acadèmica: estudis obligatoris, formació post- obligatòria (cicles formatius, accés a la universitat...), Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI),Escoles d’adults, etc.
• Ajuts al lloguer: informació dels ajuts del lloguer existents (Renda Bàsica d’Emancipació i Ajut del lloguer fins a 35 anys).
• Salut i prevenció: informació sobre els hàbits saludables, prevenció de conductes de risc i derivacions a serveis especialitzats.
• Associacionisme: potenciar la creació de noves entitats juvenils, assessorament en recerca de subvencions, tècniques comunicatives i treball en equip, suport a les iniciatives juvenils, etc.
• Oci, cultura i mobilitat: informació sobre els transports públics (comarca i província), recull d’activitats juvenils d’abast municipal i fora de Llagostera, informació dels camps de treball i estades a l’estranger, assessorament en l’educació en el lleure, etc.

El Punt Jove Llagostera es situa al Local de la Farinera (Passeig Romeu, 6) i l’horari d’atenció al jovent és:
Dilluns de 10 a 12 i de 16:30 a 19:30 h.
Dimecres de 16:30 a 19:30.

El contacte electrònic del Punt Jove és:
joventut@llagostera.cat
joventutllagostera@blogspot.com

El telèfon del Punt Jove: 664 37 68 86


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada