divendres, 17 d’abril del 2009

JOVENTUT OBRE LES PORTES I ES POSA LES PILES!

Des de mitjans de desembre de 2008 l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Llagostera s’ha activat. En aquest cas, l’objectiu és aproximar-se als joves de Llagostera i engegar projectes nous encaminats a satisfer les seves necessitats i/o inquietuds. Per assolir aquesta fita resulta necessari el suport i participació dels propis joves.

Joventut ha començat a treballar i les accions que s’han fet fins el moment són:

-Presentar el Pla Local de Joventut 2009- 2011 i el Projecte Jove 2009 a la convocatòria de subvenció de Secretaria de Joventut per tal de sol•licitar finançament.
-Trobada de joves per informar i crear l’equip motor de joves (15 participants).
-Engegar l’INFO- JOVE LLAGOSTERA (assessorament juvenil): dilluns 10- 14h i divendres de 16- 20h a l’Oficina de l’Estació.
-Establir el PICES (Punt d’Informació Juvenil al Centre d’Educació Secundària).
-Obrir el Concurs logotip jove (veure bases a www.llagostera.cat).

Diuen que de mica en mica s’omple la pica, però realment això simplement és el principi! La participació i implicació dels propis joves és fonamental perquè aquest projecte funcioni.

En darrer lloc, comentar que el pròxim 24 d’Abril hi ha la I trobada de l’equip motor de joves de Llagotera. Actualment, 15 joves en formen part, però evidentment necessitem més gent perquè sigui un òrgan plural i heterogeni. És a dir, que REPRESENTI EL COL•LECTIU JUVENIL DEL POBLE!

Recordeu:
24 D'ABRIL A LES 20H AL LOCAL SOCIAL DE LA CAIXA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada